ИМУНОФОРМА

16,99 лв. 21,99 лв.
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Състав в 1 доза (2 капсули):

Зелена Бленда
( green blend )
 350 мг Спирулина ( Spirulina Maxima )
 350 мг Куркума ( Curcuma Longa)
Витаминен Комплекс ( life essence ) 
 Витамин C - 80 мг
 Витамин Б3 - 16 мг 
 Витамин Е - 12 мг 
 Витамин Б5 - 6 мг 
 Витамин Б6 - 1,4 мг 
 Витамин Б2 - 1.4 мг 
 Витамин Б1 - 1.1 мг 
 Витамин Б9 - 0,2 мг 
 Витамин Б7 - 0,050 мг 
 Витамин Б12 - 2,5 мгр

-Не съдържа: захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

САМО СЕГА! ПРОМОЦИОНАЛНА ДОСТАВКА!

ПРИ 1 ПРОДУКТ - 4 лева до ОФИС / 8 лева до АДРЕС

ПРИ 2  ПРОДУКТА - БЕЗПЛАТНА ДО ОФИС / 8 лева до АДРЕС

ПРИ 3 ПРОДУКТА - БЕЗПЛАТНА ДО АДРЕССТИМУЛИРА ИМУННАТА СИСТЕМА И ПРОЯВЯВА АНТИБАКТЕРИАЛНИ СВОЙСТВА!

Начин на употреба:
- две (2) капсули на ден, след хранене. За най-добри резултати, приемайте 1 капсула сутрин и 1 капсула вечер с вода! За най - добри резултати приемайте 2 до 3 месеца с 2 седмици почивка след това.

СЪСТАВ:

Спирулината ( Spirulina Maxima ) е роднина на кафявите морски водорасли, но не е океанско растение – намира се в леко солените алкални води на много езера.
Според специалистите 65% от това миниатюрно водорасло са протеини, а като бонус получаваме и много аминокиселини. Спирулината съдържа и доста важни хранителни вещества като бета каротин, витамин В12, витамин Е, желязо, цинк, манган, мед и селен. Макар че се състоят само от една клетка, спирулините са приблизително 100 пъти по-големи по размер от другите водорасли.

Спирулината се използва най-вече за стимулиране на имунната система. Специалистите твърдят, че спирулината привидно повишава производството на антитела и цитокини, които тялото произвежда, за да се бори с инфекциите и заболяванията.

Спирулината може да подпомогне и растежа на полезните бактерии в червата, сред които и видовете Lactobacillus. Хранителните добавки със спирулина се приемат за потискане на апетита, за предпазване от рак на устната кухина, за подобряване на симптомите на т.нар. хиперкинетично разстройство с нарушение на вниманието (популярно и с английското си съкращение ADHD), за блокиране на алергични реакции и за справяне с умората.

Куркума ( Curcuma longa ) - едно от основните ѝ свойства е стимулирането на имунната система. Активното вещество в билката – куркумин има изявени противогъбични и антибактериални свойства.  

Куркуминът е не просто с доказан противовъзпалителен ефект, неговата ефективност при равни количества е по-висока от някои противовъзпалителни лекарства. Основния път, по който влияе на възпаленията, е чрез блокиране на NF-kB – молекула, която пътува до клетъчното ядро за да „включи“ гени, свързани с възпалителния процес.
 
В допълнение куркуминът е и мощен антиоксидант – не само неутрализира свободни радикали със структурата си, но и стимулира тялото да произвежда още повече антиоксиданти. 
 
Витамини от група B ( B1,B2,B3,B5,B6,B7,B9,B12) - Витамините от група В имат разностранна роля в организма на човека. Затова е еднакво важно да си набавим всеки един от тях. Без да е пресилено може да се заяви, че отсъствието им в хранителния режим има тежки последици за здравето.
Те са изключително необходими за:
правилното формиране на всяка клетка в тялото ни - особено тези на сърцето, черния дроб, мозъка, нервите;
- разграждането на въглехидратите в глюкоза (това осигурява енергия за тялото);
- разграждането на мазнините и протеините (което подпомага нормалното функциониране на нервната система);
- поддържат мускулния тонус на стомаха и чревния тракт;
- намаляват риска от инсулт;
- участват в поддържането на здрава кожа и коса;
- важни са за зрението и поддържането здравето на очите;
- поддържане здравето на черния дроб.

Витамин C - Витамин С е едно от най-полезните и необходими вещества, затова трябва да го приемаме всеки ден, защото той не се синтезира от организма и не се натрупва. Витамин С е мощен антиоксидант, който участва в обменните процеси и окислителните реакции на организма, подобрява имунитета и самочувствието. Ако непрекъснато ви е студено, често настивате и трудно заспивате, значи се нуждаете от витамин С. Трябва да знаете, че при повишена температура, която съпровожда всяка настинка, този витамин бързо се разрушава, затова се погрижете винаги да го имате в наличност. 
 
Витамин Е - Витамин Е поддържа имунитета, участва в синтеза на хормоните, защитава клетките от увреждане, забавя развитието на свободните радикали, а оттам и на раковите клетки. Витамин Е обезпечава устойчивостта на еритроцитите към въздействието на вирусите и бактериите, подобрява снабдяването на клетките с кислород, помага да се справим с умственото натоварване, предпазва ни от нервен срив и противодейства на стреса. Този витамин не може да се натрупва в организма, затова трябва да се приема всекидневно.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!