Суперхрана за подържане на клетъчно здраве и повече енергия!

Зелена Енергия

Какво е Зелена Енергия?

Зелене Енергия е един от най-продаваните ни продукти съдържащ  уникалната комбинация на пет съставки от естествен произход, която да спомогне за насърчаване на клетъчното здраве и оптималните енергийни нива.

 

Какво съдържа?

Спирулина

Спирулината се усвоява прекрасно, тя нормализира микрофлората на червата, интензивно пречиства организма, в резултат на което в ставите, мускулите и лимфата намалява съдържанието от токсичните продукти на метаболизма, които отравят не само отделните органи, но и мозъка. Благотворното влияние на спирулината се проявява в укрепване на мускулите, подобряване на зрението, състоянието на косата, еластичността на кожата, нормализиране нивото на холестерол в кръвта, подобряване на чернодробните функции, укрепване на нервната система. Спирулината повишава устойчивостта към умора и регулира имунната система на организма.

Хлорела

Хлорелата е синьо-зелено водорасло богато на хлорофил, минерали, витамини, протеини и аминокиселини, което подпомага функциите на имунната система, забавя процесите на стареене, оказва благоприятно влияние върху храносмилането и допринася за поддържане на нормалните енергийни нива в организма. Калцият в продукта подпомага множество функц

Екстракт от Зелен Чай

ЗЕЛЕНИЯТ ЧАЙ  благоприятства сърдечносъдовата и нервна система, намалява прогресията на атеросклерозата, метаболитния синдром, диабета, наднорменото тегло и още много други.

АКТИВНИТЕ МОЛЕКУЛИ на зеления чай се наричат КАТЕХИНИ.Катехините са антиоксиданти, част от по-голямата група на флавоноидите. АНТИОКСИДАНТНИЯТ ЕФЕКТ е в основата на защитата от злокачествени заболявания, подобряват състоянието на кожата, намаляват ефектите от стареенето. Всичките действат по един и същи начин, но най-силният е EGCG (епигалокатехин-3-галат). Нашият продукт съдържа 50% EGCG – епигалокатехин-3-галат катехини, на това се дължи и повишеното изгаряне на мазнини след прием на зелен чай.

Екстракт от Зелено Кафе

Екстрактът от зелено кафе се извлича от зърната на зелено кафе и може да се обобщи, че то съдържа всички компоненти на обикновеното кафе, като драстично преобладава хлорогеновата киселина (50 % в нашият продукт). Зеленото кафе съдържа и други активни съставки, сред които най-важни са епикатехин и катехин, съставлящи 25% от всички полифеноли. Същите антиоксиданти са основният активен компонент в зеления чай.

Магнезий

Магнезият е важен минерал, който е от съществено значение за здравето на организма. Той премахва чувството на умора и отпадналост, предотвратява мускулни крампи, и подобрява съня. Също така подпомага здравето на мускулите, костите, сърцето, нервната система, и мозъка.

Защо ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ?

Нашата цел е да предоставя постоянно обновяван и допълван асортимент от стоки, които да са в крак със световните тенденции. Ние се стараем да задоволяваме всеки вкус и всяко желание. И всичко това, разбира се, с перфектно качество на най-добра цена.

100 % Натурални

Използваме 100% натурални екстракти придружени със всички сертификати за качество! Билките, които използваме са с добре познати полезни свойства. Целият процес на постигане на високи стандарти за качество изисква много работа и усърдие за постигане на възможно най-добрите резултати.

100% Качество
на достъпна цена

Ние сме толкова уверени в качеството и концентрацията на нашия продукт, че ако намерите друг продукт със същото съдържание на пазара, НИЕ ще Ви го дадем на цената, на която сте го намерили

100 % Органични

 100% активни съставки
* Без глутен 
* Без лактоза 
* Без добавена захар, сол, мая 
* Без консерванти и изкуствени оцветители 

 

Намаленията са тук!

Спести до 35 лева Днес. Количествата са ограничени

Каква е ЦЕНАТА?

Ние сме толкова уверени в качеството и концентрацията на нашия продукт, че ако намерите друг продукт със същото съдържание на пазара, НИЕ ще Ви го дадем на цената, на която сте го намерили!

Всяка опаковка съдържа 60 капсули достатъчни за 30 дневен прием!

1 опаковка ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ

37.50 BGN

2 опаковки ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ

75 BGN

47 BGN +

безплатна Доставка

3 опаковки ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ

98.50 BGN

70.50 BGN +

Безплатна Доставка

Мнения от клиенти:

Нашите цели са да създадем трайни и значими взаймоотношения с нашите клиенти чрез експертни познания и феноменални услуги. Ето защо непрекъснато инвестираме в нашият персонал , така че вие – клиентите да получите възможно най – добрите съвети за хранене и добавки. Искаме да обучим нашите клиенти да взимат по-добри решения затова редовно предоставяме статии, базирани на научни изседвания на нашия уебсайт.

IMG_20191130_191926 (1)

Олга Владимирова

Имам хроничен бронхит. Взимала съм много имуностимуланти без особен ефект , но след като изпробвах този продукт за месец , усетих значително намаление на симптомите  и се чуествам по-здрава.

rrem

Мария Славова

Опитвала съм всякакви добавки , но без резултат. От както започнах да приемам този продукт се чувствам по-здрава и енергична!

bogdan-glisik-670336-unsplash

Ивета Николова

Взимам по 2 капсули на ден , вече от месец и съм много доволна! Коректна фирма!

lucas-sankey-378674-unsplash

Николай Христев

Пробвах продукта след като бях боледувал от грип, за да се възстановя и симптомите отшумяха бързо! От тогава ползвам продукта профилактично и съм много доволен!

Как се ПРИЕМА?

Като хранителна добавка приемайте 2 капсули дневно ( 1 сутрин , 1 вечер)

Известни противопоказания: 
Да не се превишава препоръчителният дневен прием! Продуктът е хранителна добавка, не е лекарствено средство! Да не се използва като заместител на разнообразното хранене! Препоръчва се консултация с лекар специалист, ако имате известни хронични заболявания, при кърмене и бременност.

Състав

Зелене Енергия е един от най-продаваните ни продукти съдържащ  уникалната комбинация на пет съставки от естествен произход, която да спомогне за насърчаване на клетъчното здраве и оптималните енергийни нива.

Намаленията са тук!

Спести до 35 лева Днес. Количествата са ограничени

Последвайте ни в социалните мрежи за повече информация свързана с нови продукти , промоции , томболи и още много други!

© Genetech LTD. Всички права запазени.