Енергия от природата за сила и красота

Вертера Ламинария Гел

(в наличност)

Вертера гел ще помогне да се осигури организмът с йод.

Основният компонент на гела „Вертера“ – ламинарията – са богати с йод сивокафяви морски водорасли.

Ламинарията обладава с общи възстановяващи свойства за поддържане функциите на организма: осигурява необходимото количество йод за физиологически обменни процеси, укрепва имунитета.

Йодът от растения (например, морски водорасли и крес-салата) и морска риба може лесно да се метаболизира. Поради това Вертера гел, основен компонент на който са сивокафявите морски водорасли, може да стане отличен източник на природен йод.

Недостатъчното количество йод в ежедневния порцион води към разстройство на работата на щитовидната жлеза: тя произвежда по-малко хормони. Хормоналният баланс се обърква, нарушават се много метаболични процеси: енергетичната обмяна, когнитивната функция, функциите на нервната система.

1 супена лъжица (20 г) от продукта един път дневно, 30 минути преди ядене.

Препоръчва да се смесва със сок (ябълков, от вишни, праскови и т.н.).

Противопоказания: да не се използва, ако йодът е противопоказан, с повишена чувствителност към йод, лична непоносимост на компонентите. Преди прилагане препоръчва се да се консултира с лекар, особено в случай на проблеми с бъбреци и щитовидната жлеза, а също така в случай, ако вие сте бременна или кърмите с гърди. Да не се надвишава препоръчаната денонощна доза. Продуктът не следва да се използва като замяна за разнообразно хранене. Продуктът следва да се пази в недостъпно за деца място.

Важно е да се спазва пълноценно, балансирано хранене и здрав начин на живот. За получаване на заявения полезен ефект, моля, използвайте продукта в продължение от 21 ден.

Вода, ламинария, антиоксидант – лимонена киселина, регулатор на киселинността – калциев глюконат.

СЕРТИФИКАТ

You Also May Like