ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Въпроси относно това, което правим като производител ? Въпроси относно етикетирането или сертификати. . .Доставка или Време на изпълнение на поръчка. . . вижте повече тук

Ние сме в състояние да произвеждаме поръчки от всякакъв размер. Изпълняваме и малки поръчки от по-малко от 500 бутилки за някой от нашите суплементи на склад.

Да, имаме пълен, професионален отдел за дизайн. Още по-добре, нашите дизайнери са сред малкото в бранша, които са обучени в изискванията за етикетиране от БАБХ. Ако вече имате етикети, може да искате да разгледате нашата БЕЗПЛАТНА услуга за оценка на етикетите, съвместима с БАБХ.

 Отнема 4-6 седмици за нови поръчки и 3-4 седмици за повторни поръчки. ( това с примерни срокове , ще получите конкретни срокове от екипа ни след получаване на информация  за продукта)

Не. Можете да формулирате своя продукт с помощта на нашите първокласни медици. Те носят дългогодишен опит в индустрията за разработване на перфектния продукт за вашия бизнес. 

Можете да погледнете основната ценова листа в сайта ни. (за конкретна цена касаеща неупомената формула там, може да получите след консултация с нашият екип )

Всички суровини с които работим са сертифицирани и отговарят на всички изисквания от БАБХ!

В по-голямата си част нашите добавки с частни етикети са опаковани в черни флакони с черни капачки, тъй като това работи най – добре с 99,9% от съществуващите дизайни на етикети. Имаме няколко други опции на разположение за заявяване на флакони или капаци, но минималната поръчка за  е много по-висока и ще носи допълнителна производствена такса.

Да можете да използвате собствени опаковки , като те трябва да бъдат изпратени до нашият склад , преди започване на работа по поръчката.