Нашите цели са да улесним процеса на производство
нашите клиенти. GeneTech Ltd. е създадена за успех с опитен екип от добре обучени професионалисти, специализирани в различни области като производството
управление, обслужване на клиенти, графичен дизайн, контрол на качеството,развитие и изследвания. При нас можете да очаквате опитност, производителност и ефективност. Освен това нашите цени са много достъпни с най-високо качество и ненадминати услуги.

Ние разполагаме с техника, готова да ви предложи най-високите производствени възможности!

Factory worker filling plastic container with product

GeneTech Ltd. е лидер в индустрията в предоставянето на хранителни добавки с частна марка. С нашите 1000+ кв. м. място за съхранение и бързото ни време за изпълнение, ние имаме това, от което се нуждаете, и можем да задоволим всяка развиваща се компания, независимо колко бързо се разширява. В тази развиваща се индустрия ние сме посветени да се отделим, като доставим продукт, който надхвърля вашите високи очаквания за това какво може да направи нашият тип компания в своята индустрия.

Нашите производствените възможности:

Капсулиране: 240 000+ капсули / ден

Бутилиране: 4 000+ бутилки / ден

Етикетиране: 2 000+ бутилки с етикет / ден

Кръстосано обучен, многоквалифициран екип за складове и производство

Машини с висока ефективност

Високоскоростни автоматизирани линии за бутилиране

Супер чисто помещение, предназначено за обиколки.

Отговарящи на изискванията на БАБХ

100% персонализирана формулировка

Смесване и опаковане на прах по поръчка

Персонализиран продуктов дизайн за всички бутилки и размери

Вътрешни услуги за графичен дизайн.

Изпълнение на поръчката, включително производствени възможности за доставка и съхранение

GeneTech Ltd. е вашето едно гише за всички нужди на вашата компания!

Отзиви от наши клиенти:

Т.Н. 2019/10

Моята компания търсеше нов производител на добавки, с който да работи, защото моята марка се нуждаеше от повече внимание. Имах нужда от някой, който да ми помогне да се откроя от тълпата. Доволен съм от услугата на GeneTech , невероятния екип и вниманието към удовлетвореността на клиентите. Те не само доставиха, но и надминаха всичките ми очаквания! Te sa страхотни професионалисти, които не само познават всеки един детайл от процеса, но и тези, на които мога да се доверя, за да произвеждам продуктите си качествено.

В.С. 2018/08

Отлично обслужване! Имах съмнения дали да се доверя на друг производител или не, след като бях изтръгнат твърде много пъти по време на първите ми стъпки в индустрията. Бях изпратен до генералния мениджър и той наистина свърши добра работа, като ме увери в процеса. Бях много впечатлен и от факта, че той отдели време да ми обясни всичко подробно, без да пропуска. Други компании дори не се притесняват за информираността на клиента, но той обясни всичко задълбочено. Много оценявам и се радвам да работя с всички в GeneTech!

Н.Х. 2020/04

Харесва ми как GeneTech има всички услуги в едно. Имах проблеми с проектирането на моята опаковка, защото нямах вътрешен графичен дизайнер, но съм изненадан, че те разбраха моята идея и я превърнаха в реален продукт. Чудесна работа!

Factory Workers Wrapped up in Work

Тъй като висококачественото обслужване на клиентите и бързите срокове за изпълнение са от първостепенно значение за нас и нашите клиенти. Постоянната ни надеждност и спазването на най-стабилните индустриални стандарти произвеждат продуктите, на които всички разчитаме. Чрез нашето съоръжение, регистрирано от БАБХ, ние се придържаме към спазването на всички съответни регулаторни изисквания. Тези критични производствени процеси се извършват с верен ангажимент за най-високо качество.

 

Във GeneTech Ltd. имаме всичко на  едно гише: Формулиране, Опаковане, Етикетиране, Доставка и Изпълнение. Тук от GeneTech Ltd. отделихме време, за да съберем всичко , което може да ви е необходимо, за да изградите успешен бизнес. След като ви помогнем да разработите вашата персонализирана формула или решите да използвате вътрешна смес, нашите дизайнери, ще ви помогнат с частното етикетиране на вашия продукт и вашата марка. Независимо дали предоставяте дизайна на персонализирана бутилка или се нуждаете от нещо, създадено от нулата, ние доставяме това, от което се нуждаете

Factory workers weighing plastic container with product
Разгледайте нашите УСЛУГИ!