100% Натурални

За нас

Защо сменихме името си? Получаваме този въпрос доста често и решихме да ви информираме какво се случи през последните месеци с ” Натуралика “.

Защо сменихме името си?

Много от вас, ни познават като ” GeneTech ” , работихме под това име през 2019 година , и смеем да твърдим че зарадвахме хиляди клиенти с качествени и напълно натурални продукти.
През Ноември месец, след като решихме да пререгистрираме фирмата по ДДС ,решихме също така да ребрандираме нашите натурални хранителни добавки . Ребрандингът е преформулирането, реконструкцията и пресъздаването на търговската марка и идентичност като чрез извършването на тези промени ние имахме за цел да създадем по-тясна връзка между нашят бранд и вас ( нашите клиенти ).
Опитът който натрупахме през последната година ни позволи да имплементираме множество иновации в нашите натурални хранителни добавки. Под името на новият ни бранд Naturalika , ще може да се докоснете до още по – качествени и напълно натурални продукти на конкурентна цена.
От днес достъпа до онлайн магазин ” Naturalika ” ще става на следният адрес : www.naturalika.bg

Топ Продукти

100 % натурални екстракти

Спирулина

Spirullina maxima

Морските синьозелени водорасли Спирулина се прилагат за намаляване на наднорменото тегло, в диетотерапията, за профилактика при анемии.

Цейлонска Канела

Cinnamomum  zeylanicum

Екстрактът от Цейлонска Канела подпомага действието на инсулина и подобрява чувствителността на тъканите и клетките към него.

Пчелен Прашец

Bee Polen

Пчелният прашец доставя витамини (А, В-комплекс, С, D и Е), аминокиселини,
минерали и ензими с висока концентрация , които играят ролята на биологични
катализатори.

Какво да очаквате от нас?

ЕКСКЛУЗИВНИ СУПЛЕМЕНТИ Ние сме в постоянно търсене на новото „голямо нещо“ , от съставки и формули до нови подходи и иновации в хранителните добавки. Ние не сме повлияни от нашумелите „силни“ продукти с цел бърза доходност. Ние четем етикетите , тестваме продукта и прорепоръчваме само каквото работи. Защо? Защото искаме да ви преставим само висококачествени продукти които ще ви дадът предимство и ще ви помогнат да достигнете вашите цели!
 
КАЧЕСТВО И ЗАСТРАХОВКА Ние се отнасяме с най – голямо внимание ставайки въпрос за продуктите с които работим . Използваме само най-реномираните вносители на суровини за хранителни добавки в света, които се подлагат на тежки и щателни протоколи за качество на продукцията и производственият процес. Това ни гарантира че ще доставим само най- високо качествените продукти на нашите клиенти!
 
ОБСЛУЖВАНЕ Никога не се знае колко добра е една компания, докато не решите да се свържете с нея. Независимо дали се нуждаете от експретно менение за хранителна добавка или продукт, нашите вътрешни експерти винаги са там за да ви отговорят веднага . Винаги се стремим да представим най – доброто решение за вас и целите които искате да постигнете!
 
СЪВЕТИ ЗА  ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ Нашите цели са да създадем трайни и значими взаймоотношения с нашите клиенти чрез експертни познания и феноменални услуги. Ето защо непрекъснато инвестираме в нашият персонал , така че вие – клиентите да получите възможно най – добрите съвети за хранене и добавки. Искаме да обучим нашите клиенти да взимат по-добри решения затова редовно предоставяме статии базирани на научни изседвания на нашия уебсайт.
 
ДОСТАВКА Гарантираме ви, че ние никога не губим време, тъй като осигуряваме доставка на следващият работен ден дори при поръчки подадени до 5 часа . Тази преданост към отличното качество на доставките, гарантира че независимо кога поръчате , вашата поръчка ще пристигне до вас възможно най-бързо!