За нас

За нас
GeneTech беше създаден през 2018 година , задвижван от нуждите на фитнес ентусиаситите за високо качествени продукти които наистина работят. С какво се занимаваме? Лесно е да отговорим какво правим, но това което ни отделя от останалите е, как и защо го правим. Ние сме екип, стерямящ се да постигне отлично обслужване на клиенитете ни, с високи научни познания и съвети за ненадминатият набор от иновативни спортни хранителни добавки и здравословни храни ,за много от които притежаваме изключителни права.
В стремежа си да бъдем най – добрите в това което правим , дава на GeneTech конкурентното предимство и причината поради която сме водещ спортен хранителен бизнес в EU. Чрез предоставянето на висококачествени спортни добавки и функционални храни както и чрез експертните ни познания, ще ви помогнем да вземете най-доброто решение за вас и целите , които искате да постигнете.
Какво можете да очаквате:
➤ ЕКСКЛУЗИВНИ СУПЛЕМЕНТИ Ние сме в постоянно търсене на новото „голямо нещо“ , от съставки и формули до нови подходи и иновации в хранителните добавки. Ние не сме повлияни от нашумелите „силни“ продукти с цел бърза доходност. Ние четем етикетите , тестваме продукта и прорепоръчваме само каквото работи. Защо? Защото искаме да ви преставим само висококачествени продукти които ще ви дадът предимство и ще ви помогнат да достигнете вашите цели!
➤ КАЧЕСТВО И ЗАСТРАХОВКА Ние се отнасяме с най - голямо внимание ставайки въпрос за продуктите с които работим . Използваме само най-реномираните вносители на суровини за хранителни добавки в света, които се подлагат на тежки и щателни протоколи за качество на продукцията и производственият процес. Това ни гарантира че ще доставим само най- високо качествените продукти на нашите клиенти!
➤ ОБСЛУЖВАНЕ Никога не се знае колко добра е една компания, докато не решите да се свържете с нея. Независимо дали се нуждаете от експретно менение за хранителна добавка или продукт, нашите вътрешни експерти винаги са там за да ви отговорят веднага . Винаги се стремим да представим най – доброто решение за вас и целите които искате да постигнете!
➤ СЪВЕТИ ЗА СПОРТНИ/ФУНКЦИОНАЛНИ ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ Нашите цели са да създадем трайни и значими взаймоотношения с нашите клиенти чрез експертни познания и феноменални услуги. Ето защо непрекъснато инвестираме в нашият персонал , така че вие - клиентите да получите възможно най - добрите съвети за хранене и добавки. Искаме да обучим нашите клиенти да взимат по-добри решения затова редовно предоставяме статии базирани на научни изседвания на нашия уебсайт.
➤ ДОСТАВКА Когато става въпрос за натрупване на мускули или сваляне на излишните мазнини, нещата могат да станат сериозни. Ето защо ви гарантираме, че ние никога не губим време, тъй като сме единственият търговец на дребно който може да гарантира доставка на следващият работен ден дори при поръчки подадени до 5 часа . Тази преданост към отличното качество на доставките, гарантира че независимо кога поръчате , вашата поръчка ще пристигне до вас възможно най-бързо!