Vitamin capsules. Vitamin C pills.

Нашата услуга за капсулиране (на ишлеме) ви позволява да персонализирате формулите на вашите хранителни добавки , както и да си изберете от голям набор от капсули за вашите продукти.

Като компания за производство на хранителни добавки, ние признаваме значението на продажбата на продукти с най-високо качество. Ето защо нашите специалисти са изцяло ангажирани да Ви насочат към създаването на правилната формула за вашите продукти. За повече информация и оферта за нашите производствени услуги можете да се свържите с нас на страница КОНТАКТИ.

Collagen Protein Supplement Powder and Vegetables

Има две важни части, когато става въпрос за създаване на успешна и изключителна хранителна добавка на прах: освен вкуса, продуктът трябва да включва и ценни хранителни ползи. Независимо дали искате да произведете прах за отслабване, заместителна храна или фитнес насочен продукт, нашите специалисти могат да ви консултират да вземете най-доброто решение. Компонентите във формулата, могат да повлияят на вкуса. Нашите специалисти могат да предложат уникална комбинация от подобрения, които могат да подобрят вкуса на вашата пудра.

Vitamins in jars #debb_a/health

Ние имаме достъп до широк спектър от решения за опаковане, всеки с различен набор от предимства. Нашият екип за разработка на продукти ще препоръча нестандартни опции за опаковане въз основа на критериите, които ни предоставяте, като дозировка и размер на порциите, представяне на потребителя и изпълнение и работа.

Checking the label on nutritional supplements - vitamins

Нашият графичен отдел ще ви помогне при подготовката на крайния етикет на продукта и оформлението на опаковката. Ако използвате съществуващ дизайн, моля, изпратете ни вашето векторно произведение в PDF или AI. за да можем да осигурим резолюцията и крайното качество на печат.